ویلیام گلاسر (William Glasser) و کارها و کتابهایش را میتوان جزیرهای در دنیای روانشناسان و روانپزشکان دانست.
او که خود درسخواندهی روانپزشکی است، از منتقدان جدی روانپزشکی و الگوهای رایج درمان با دارو توسط روانپزشکان است.
گلاسر همچنین معتقد است روانپزشکان با فاصله گرفتن از الگوهای درمان مبتنی بر مشاوره و تأکید بر درمان شیمیایی از درمان ریشهای بیماریها فرار کرده و صرفاً به مدیریت عوارض بیماریها میپردازند.
طبیعتاً میتوانید حدس بزنید وقتی فردی، بخش عمدهای از جامعهی حرفهای را که خود به آن تعلق دارد، نقد و نفی میکند، جامعهی حرفهای هم به او روی خوش نشان نمیدهد.
ویلیام گلاسر و تئوری انتخاب گلاسر از سال ۱۹۶۲ با نوشتن مقالههای جدی، دیدگاههای خود را در زمینهی مشاوره، روانشناسی و روانپزشکی مطرح کرد و تا سال ۲۰۱۳ که در ۸۸ سالگی فوت کرد، به نوشتن و آموزش ادامه داد.
معروفترین کتاب او، نظریه انتخاب یا Choice Theory نام دارد که به شهرتی جهانی دست یافته است. سایر کتابها و مقالههایش هم که قبل از این کتاب یا پس از آن نوشته شدهاند، از نظر مفهوم و پیام، به بحث تئوری انتخاب بسیار ن..
اکتبر 2018
کتاب نظریه انتخاب (Choice Theory) ویلیام گلاسر، اگر چه نخستین کتاب او نیست؛ اما بیتردید مهمترین کتاب اوست.
کتابی که از نخستین انتشار آن در سال ۱۹۹۸ تا کنون، همچنان مورد توجه علاقهمندان به روانشناسی و بهبود کیفیت زندگی فردی قرار گرفته است.
ویلیام گلاسر، روانپزشکی است که از چارچوبهای متعارف روانپزشکی فاصله گرفته است. او اصرار دارد که راهکار بسیاری از مشکلات ما انسانها، در اصلاح رفتارها و انتخابهایمان نهفته است و نه استفاده از داروهای شیمیایی.
او معتقد است که هر چه مرکز کنترل درونی در انسانها بیشتر تقویت و تثبیت شود، مشکلات و چالشهایشان در زندگی کمتر خواهد شد.
گلاسر نگرش روانشناسی رایج را روانشناسی کنترل بیرونی (External Control Psychology) یا روانشناسی بروننگر مینامد.
نوعی نگاه که به فرد میآموزد ریشه و راهکار مشکلاتش را در بیرون از خود جستجو کند:
آن کارمند من را عصبانی کرد و من سرش فریاد زدم. همسرم از من حمایت کرد و من انگیزه بیشتر پیدا کردم. شرایط اقتصادی نامساعد است و من امید برای فعالیت اقتصادی ندارم. همهی جملههای بالا یک ساختار مشترک دارند: اتفاقی در دنیای بیرون ر..
هفتم آبان روز کوروش بزرگ برای بزرگداشت و زنده نگه داشتن نام و مقام این مرد بزرگ است. کتاب هفتم آبان روز کوروش بزرگ معتبر و مردمی، نوشته کوروش شهرکی و اشکان دهقانی، نویسندگانی است که کتابهای بسیاری درباره کوروش نوشته اند.
هفت آبان ماه روز بزرگداشت کوروش، روز ورود صلح جویانه کوروش کبیر به بابل و استقبال با شکوه از این پادشاه عادل است. هر سال این روز به یاد کوروش از جانب ایران دوستان و صلح جویان گرامی داشته می شود و علاقه مندان زیادی از سراسر ایران در این روز به آرامگاه کوروش در پارسه گردهم می آیند.
ورود کوروش به بابل را می توان نقطه عطفی در تاریخ بشر دانست، چرا که از آن دوران به بعد تحولات مثبت فراوانی در سطح جهان به وجود آمد.
استوانه کوروش بزرگ در دادگاه لاهه
از متن کتیبه کوروش روشن است که کوروش به سپاهیانش اجازه خونریزی، تاراج و بدرفتاری با مردم را نداده است و در آن از احترام به مردم و باورهای دینی آنها سخن گفته شده است. این رفتار کوروش تنها به بابل محدود نمی شد. در کتیبه “روایت منظوم” نوشته شده که کوروش به سربازانش اجازه ی نزدیک شدن به اکور، پرستشگاه باستانی انلیل در نیپور را ندا..
ست گادین متن کوتاهی با عنوان کشاورزی و شکار دارد که برای همهی کسانی که در زمینهی بازاریابی، تبلیغات، فروش، ارتباط با مشتری، دیجیتال مارکتینگ، استراتژی محتوا و بازاریابی محتوا کار میکنند میتواند آموزنده و الهامبخش باشد.
از میان همهی این حوزهها، تصمیم گرفتیم حرف ست گادین را در مجموعهی درسهای مدیریت ارتباط با مشتری متمم قرار دهیم. اما این به آن معنا نیست که در سایر زمینهها، کمتر مصداق دارد.
شما هم هنگام مطالعه و گفتگوهایی که احتمالاً زیر این مطلب خواهید داشت، ذهن خود را به یک حوزهی مشخص محدود نکنید و همهی موضوعاتی را که در ابتدای این درس مطرح شد، مد نظر قرار دهید.
منبع: Whatcha Gonna Do with That Duck?: And Other Provocations
با خواندن حرف ست گادین، چه مصداقها یا مثالهایی از سبک شکارچی به ذهنتان میرسد و برایتان تداعی میشود؟
خود را به یک حوزهی مشخص محدود نکنید و به تمام فعالیتهایی که به نوعی به مشترییابی و فروش مربوط هستند، فکر کنید.
سری مطالب حوزه مدیریت ارتباط با مشتری
The post نکتهای از ست گادین دربارهی بازاریابی، فروش و ارتباط با مشتری appeared first on مت..
فعل Return به معنای بازگشت و بازگرداندن و برگشت به موقعیت یا وضعیت قبلی، از جمله افعال پرکاربرد زبان انگلیسی، خصوصاً در محیط کار و جلسات مدیریتی است.
از نکات جالب در مورد این فعل، نزدیکی بسیار زیاد ساختار آن در فارسی و انگلیسی است. Re پیشوندی به معنای باز و دوباره است و برای Turn هم، در فارسی از کلمهی گردیدن و گردش استفاده میکنیم.
Return هم مانند بسیاری از فعلهایی که در مجموعه درسهای افعال پرکاربرد مطرح میکنیم، برای همهی ما کمابیش آشناست.
بنابراین درس حاضر، قرار نیست یک فعل تازه و ناخوانده و ناشنیده را به ما معرفی کند. بلکه قرار است کمک کند تا Return، جایگاه شایستهی خود را در دایره لغات و واژگان فعال ما بیابد.
Return
برخی از کالوکیشنهای Return [ درس مرتبط: کالوکیشن چیست؟ ]
returning to somewhere returning sth to sb returning from somewhere returning a product considering alternatives / options returning the discussion to … returning to a position returning a favor returning someone’s call returning a signal محدودیت در دسترسی کامل به این مطلب نمایش کامل این مطلب برای کاربر..
اگر از گفتگوها و گلایههای رایج در گوشه و کنار خیابان و تحلیلهای سرگرمکنندهی غیرمستند در جمعهای عمومی و خصوصی صرفنظر کنیم، بهنظر میرسد صحبت از خلقیات ما ایرانیان و زمینههای اجتماعی و تاریخی شکلگیری آن، در گفتگوهای امروز ما مردم ساکن این سرزمین، جایگاه چندانی ندارد.
در چنین شرایطی، کتاب ما ایرانیان نوشتهی دکتر مقصود فراستخواه جامعه شناس عزیز کشورمان، قطعاً اثر ارزشمندی است که بررسی و مطالعهی آن، میتواند محرکی برای اندیشیدن بیشتر به وضع موجود و درک عمیقتر از روند شکلگیری آن باشد.
به همین علت، تصمیم گرفتیم این بار، چند سطر از فصل هشتم کتاب ایشان را در قالب پاراگراف فارسی بخوانیم و مرور کنیم.
دکتر فراستخواه، دکترای خود را در رشتهی برنامهریزی توسعهی آموزش عالی به پایان رساندهاند و علاوه بر آموزش در دانشگاه، آثار مکتوب ارزشمندی را به جامعهی علمی کشور ارائه کردهاند.
آنچه در ادامه میخوانید، چند سطرِ نخستِ فصلِ هشتمِ کتابِ ما ایرانیان است؛ فصلی که به نتیجهگیری از مباحث کتاب پرداخته است.
آسمان ادبیات و فرهنگ ما پر از ستارههایی است که چشمک میزنند، پر است از ارزشهای ..
داستان بلند گروه نجات نوشته آرتور سی کلارک ، از سری داستانهای علمی تخیلی به حساب می آید. آرتور سی کلارک، نویسنده ، مخترع و دانشمند بریتانیایی ست که داستانش اولین بار در مجله ی علمی تخیلی حیرت انگیز به چاپ رسیده است.
داستان گروه نجات در نظرسنجی سال ۱۹۷۱، جزو ۱۰ داستان برتر علمی تخیلی برگزیده شد.
این داستان زیبا راجع به موجودات خاصی ست که در سفینه S9000 هستند. آنها برای انجام ماموریتی سرنوشت ساز به سیاره زمین وارد می شوند..
بخشی از کتاب گروه نجات : کمتر از چهارصد هزار سال پیش، در سفینه ی اکتشافی S5060، منظومه ای که اکنون به آن نزدیک می شویم، مورد بررسی قرار گرفت. در این بررسی ها نسل هوشمندی دیده نشد، اگر چه در سیاره ی سوم، پتانسیل زندگی تک سلولی و اولیه دیده شد و در دو سیاره ی دیگر آثار زندگی در گذشته های دور وجود داشت.
به نظر می رسید که در زمان باورنکردنی پس از آخرین بازدید، موجودات هوشمندی در این منظومه ظهور پیدا کرده اند. این مسئله زمانی کشف شد که یک سیگنال رادیویی ناشناخته در پایگاهمان در سیاره ی کولاس دریافت شد.
مترجم: نوید فرخی
با سپاس از سینا کاردگر بابت ارسال این کتاب ارزشم..
تفویض اختیار اصطلاح ظاهراً سادهای است که در نگاه اول، ممکن است لایههای پیچیده و چالشهای آن به چشم نیاید.
اما وقتی در محیط کار، میخواهیم با تفویض اختیار، زمان خود را آزاد کرده و به کارهای مهمتر بپردازیم، تازه متوجه میشویم که دردسرها و موانع فراوانی برای تفویض اختیار به کارکنان وجود دارد.
اگر از منظر مدیر به مسئلهی تفویض اختیار نگاه کنید، بخشی از چالشهای آن را خواهید دید و اگر از زاویهی کارمند به بررسی چالش های تفویض اختیار بپردازید، مشکلات و دردسرهای جدیدی به چشمتان خواهد آمد.
نمونهای از چالشهای تفویض اختیار از نگاه کارمند
در میان انواع گلایههایی که کارمندان دربارهی سبک تفویض اختیار مدیران خود دارند، یکی از گلایههای رایج این است که مدیران، به جای تفویض اختیار به سراغ تفویض مسئولیت میروند.
مثلاً تمام جزئیات انجام کار را قدم به قدم دیکته میکنند، اما در نهایت مسئولیت کار را به کارمند تفویض میکنند.
مدیر تبلیغات یک شرکت را در نظر بگیرید که به کارشناس دپارتمان خود میگوید: ما باید در روزنامه تبلیغ داشته باشیم. مطمئن هستم که روز اول هفته مناسبترین روز است و روزنامهها..
همانطور که میدانید، بیلی بتسون/شزم پس از داستانهای سری نیو ۵۲ در کمیکهای دی سی دیده نشده و در سری تولدی دوباره هم خبری از این شخصیت نبوده است.
اما در ماه نوامبر ۲۰۱۸، انتشار سری کمیک جدید این شخصیت که توسط جف جانز و دیل ایگلشم نوشته و طراحی شده آغاز خواهد شد. طبق گفتهی جف جانز، این داستان جدید بلافاصله پس از داستان شزم در سری نیو ۵۲ جریان پیدا میکند و در واقع این تأخیر پنج ساله در ماجراهای شزم حل خواهد شد.
در پایان آخرین داستان شزم، دکتر سیوانا برای اولین بار با موجودی بیگانه به نام مستر مایند (Mister Mind) مواجه شد، و از طرفی نیز اعلام شده که دکتر سیوانا و مستر مایند ویلنهای داستان جدید شزم هستند و با یکدیگر همکاری خواهند داشت. به گفتهی جانز، مستر مایند موجودی کوچک، اما در عین حال جادویی، قدرتمند، جاهطلب و تهدیدآمیز است.
نخستین شماره از سری کمیک جدید شزم در تاریخ ۲۱ نوامبر ۲۰۱۸ برابر با ۳۰ آبان ۱۳۹۷ منتشر خواهد شد.
نوشته جف جانز اطلاعات تازه ای را در مورد سری جدید شزم منتشر کرد اولین بار در کمیک اسکواد. پدیدار شد.
این روز ها دنیای سینمایی مارول و اخبار و شایعات پیرامون آن، به یکی از پر بحث ترین موضوعات فضای مجازی تبدیل شده است، از حاشیه ها و اتفاقات بعد از اخراج جیمز گان گرفته تا عناوین احتمالی قسمت چهارم فیلم انتقام جویان، همه و همه باعث تسخیر فضای مجازی به دست دنیای سینمایی مارول شده اند.
اما در روز های گذشته اخبار مهمی از آینده دنیای سینمایی مارول منتشر شده است که هواداران را بیش از پیش درباره آیندهی فیلم های این استودیو کنجکاو میکند.
به تازگی کوین فایگی در صحبت های جدید خود تایید کرد که نخستین تریلر قسمت چهارم انتقام جویان تا قبل از به پایان رسیدن سال ۲۰۱۸ میلادی منتشر می شود، همچنین فایگی اضافه کرد که ممکن است شخصیت نیمور نیز پس از شایعات فراوان در دنیای سینمایی مارول حضور پیدا کند، اما هنوز دلیل و زمان آن مشخص نیست.
در کنار تمام این موضوعات، بنا بر گفته های کوین فایگی سومین قسمت از سری فیلم های محافظین کهکشان پس از اخراج جیمز گان در حالت تعلیق قرار دارد. موضوعی که مطمئناً باعث خشم طرفداران این فرانچایز در سرتاسر جهان می شود.
با توجه به گفته های کوین فایگی و هم چنین شایعات پیرامون د..